2018. július 09. 13:45 - Mr. Slayer

Belzebubs Blackened Call

belzebubs2.jpgTavaly novemberben már írtam JP Ahonen Belzebubs képregény kötetéről, ami a kőkemény északi black metalos szubkultúra elé állít görbe tükröt afféle Addams Family módra.
Ahonen Belzebubs-os képregény sorozata egy underground black metal együttes és családjuk minden napjaiba enged betekintést, ahol mindenki a sötét úr kegyeltje.
Ahonen képregény sorozat azonban annyira kinőte magát az idők során, hogy a Belzebubs a Gorillaz-hoz hasonlóan megelevenedet és a kitalált képregény karakterek tényleg eleven húrokba csapnak.
A Belzebubs mini albuma most júniusban jelent meg Blackened Call címmel, ami összesen két számot tartalmaz és a 2019-es februári albumot vezeti fel.
Természetesen egy ilyen megjelenéshez egy ütős klip is dukál, amin maga JP Ahonen is dolgozott.
A videoklip a szokásos Belzebubs humort hozza. A banda tagja kőkemények akarnak lenni, de semmi sem úgy sül el, ahogy eredetileg eltervezték, miközben pedig a háttérben dübörög a dallamos black metal.
A kis animáció igen jól figurázza ki az underground-os bandák videoklip készítését és mindeközben egyáltalán nem bántó.
Aki szereti a Ahonen képregényeit, a black metalt vagy a humort az mindenképpen nézze meg ezt a kis videoklipet, mert megéri!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5614097725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása