2022. december 17. 00:04 - Mr. Slayer

Angels of Death Origins

angelsofdeath_ori.jpgA Games Workshop tavaly indította el saját streaming szolgáltatását a Warhammer+.- A szolgáltatás számos a hobbihoz tartozó oktató videokat tartalmaz, de ezen felül számos a Games Workshop által gyártott animációs sorozat is felelhető.
Ezek egyike az Angels of Death volt, ami Vérangyalok rendházának egyik űrgárdista különítményének a történetét mesélte el, akik csapdába csaltak egy bolygóm, miközben arra a várakoztak, hogy elüljenek hiperűr viharok.

A Games Workshop bizalmat szavazott a sorozatnak és ennek köszönhetően egy újabb évadott készítettek Angels of Death-hez Origins alcímmel. Az Origins az előző évad szereplőinek az előtörténetét meséli el, hogy hogyan is jutottak el addig a pillanatig, ahol is előző évad elkezdődött.

Karácsony alkalmából a Games Workshop ingyenesen elérhetővé tette a második évad első részét, mely azt meséli el, hogy hogyan lett Livia a Sword of Baal kapitánya, úrnője. Ha titeket is érdekel, akkor lentebb ti is megtudjátok nézni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4718004068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása