2014. november 01. 02:24 - Mr. Slayer

Légy üdvözölve kriptám mélyén....

 kriptaor.jpg

A fáklyák fénye fakó árnyakat csalnak az ódon kripta falára, és az elmúlás nehéz illata lengi be a komor helyiséget. Ne aggódj botor halandó, inkább ülje le és hallgasd szavam. Ne zavarjon látványom, még ha meg is viseltek a századok. Én vagyok az emlékezés én vagyok a kripta őre...

 

Üdvözlet minden olvasónak, elnézést ezért a kis belépőért, de már égen vettem kezembe a tollat, jelen esetben a billentyűzetet.

 

A blogok világa egy ideig nagyon távol álltak tőlem, de egy ideje már érlelődött bennem, hogy jó lenne számos cikket és kitekintést írni és ezt másokkal is megosztani. Továbbá kísérleti jelleggel pár a neten fel lelhető angol nyelvű anyagot lefordítani és ki rakni, hogy a magyar olvasó ne mindig érezze teljesen ki rekesztve magát, ha éppen nem rendelkezik idegen nyelvi tudással.

Kinek szól ez az oldal? Minden olyan embernek aki szeret elmélyülni a régi retró számítógépes játékokban, szereti sci-fit, a fantasy vagy az informatikát, Kedvét leli a szerep és társasjátékokban vagy csak egyszerűen szeret olvasni. De egy részben rólam is szól, hisz alapvetően a blog nem más, mint egy elektronikus napló.

Remélem kedves olvasó örömödet fogod lelni eme oldalak olvasásában. Egyelőre a cikkek lassan fognak felkerülni, de ami nem késik nem múlik.

 

Jó szórakozást kiván Mr. Slayer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr276853193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása