2022. április 03. 20:41 - Mr. Slayer

Horus Heresy Promó video

Bárcsak készülne egy ilyen egész estés film vagy sorozat

horusheresy.jpgA Games Workshop elkezdte a tavaszi bejelentéseket és múlt hét csütörtökön bejelentette, hogy bizony a Warhammer 40.000 Horus Heresy érája is kap pár újdonságot, és hogy egy kicsit meg is lökjék a 31. évezred szekerét, még egy ütős promó videot is kiadtak.

A 2 perces videot megnézve az embernek rögtön megdobban szíve, hogy akkor ez egy egész estés film lesz vagy talán egy új sorozat be jelentése, de sajnos ahogy az előbb is mondtam, ez csupán csak egy promóciós video, amint azonban mindenképpen  érdemes megnézni, mert a hangulata azonnal be rántja az embert.

Abban azért reménykedek, hogy egyszer láttunk egy ehhez hasonló igényes egész estés animációt a Games Workshop háza tájáról.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr917796711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása