2017. július 25. 16:33 - Mr. Slayer

Ready Player One első trailer

Ernest Cline Ready Player One regénye anno megvett kilóra. Bár 2044-ben játszódik és az alap történet egy kicsit sablonos is, de ez igazából csak a keret, melynek szerkezetébe bele van építve egy időutazás a 80s évekbe. A könyv anno számomra igen nagy retro faktornak számított, és nagyon jó volt egy kicsit visszarévedni a múltba.

Így amikor bejelentették, hogy film készül a regényből, akkor egy kicsit aggódni kezdtem, hisz ami működik a regényben az azért kérdéses, hogy fog megjelenni a vásznon. Ami egyedüli biztos pont volt a számomra, hogy Steven Spielberg kapta meg a rendezői széket.

A film, jövő márciusban fog debütálni, de végre kijött egy kis kedvcsináló trailer. A 2 perces bemutatóban bepillanthatunk az Oasis virtuális világába ahol a történet nagy része fog játszódni. Már most megpróbáltak számos easter egg-et belerakni, de a trailer második fele, amikor a Rush Tom Sawyer c. száma felcsendül, akkor tényleg kirázott a hideg. Ezek után csak abba reménykedek, hogy a Stúdió nem öli meg a filmet azzal, hogy különböző trailer-kel előre ellövi az őszes poént!

Nézzétek meg ti is ezt a kis kedvcsinálót és szóljon a rock!

 

Címkék: retro film
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712690015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása