2017. június 04. 01:27 - Mr. Slayer

WARMACHINE Animated Short film

A Warmachine egy steampunk fantasy alapú wargame játék, melyben a játékosok a Vaskirályságok (Iron Kingdoms) közötti harcokban vehetnek részt. A játék gerincét warjack-ek, amik egy gőz és mágia meghajtású gólemek, illetve az őket vezérlő warcasterek alkotják. A warcasterek olyan varázslók, akik képesek irányítani illetve manipulálni a warjack-eket, továbbá az adott csapatok egy részének is ők adnak parancsokat. A warcaster a sereg lelke, ha ő elesik, akkor a játék véget ér.

De miért is írók erről? Azért mert május 30-án s Warmachine kiadója a Privateer Press kiadott egy kis animációs filmet, amivel az új kiadású Warmachine-t szeretné reklámozni. A filmet megtekintve azt kell, mondjam, hogy ez fajta promóció jobban tetszett, mint a nagy rivális Games Workshop warhammer40k 8. kiadásának reklám hadjárata, ahol csak álló képeket illetve a modellekről készült fotókat használtak fel a videókban.

A kis filmben két híres warcaster (Victoria Haley őrnagy és a boszrokány Denegra) csatájába nyerhetünk betekintést, közben kapunk egy kis ízelítőt a világ hangulatából is, illetve a játék léptékéből. Bár az anyag rövid, de szerintem igen igényes, egy reklámhoz képest. Továbbá felveti annak a lehetőségét is, hogy egyszer talán készítenek, majd belőle egy egész estés filmet is. Szerintem egy ilyen ziccert nem szabad kihagyni, de meglátjuk, hogy dönt, majd a Privateer Press.

De addig is nézzétek meg a filmet! Akinek pedig tetszett ez a kis bevezető, az már rohanhat is az egyik szaküzletbe, hogy beszerezhessen magának egy kezdő dobozt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geeksarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6212562361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása